Pensionistforening med mange aktiviteter

15. juni 2011Lisa og Johannes Juel fra pensionistforeningen Thorsengklubben på Tåsinge.
(Foto: Vagn Hansen)


Aktivitetsniveauet er højt i pensionistforeningen Thorsengklubben i Landet. Busture rundt i hele landet giver de ældre på Tåsinge mange gode oplevelser. For eksempel blev 61 personer inviteret til kaffe og lagkage ved grandkusine i Hvide Sande.

AF VAGN HANSEN
 

Thorsengklubben er en pensionistforening stiftet for tre år siden i Landet. Foreningen har 130 medlemmer og afholder sine aktiviteter i Landet Forsamlingshus. Kontingentet for medlemmer er 100 kroner om året for at være med i foreningen. Herudover søges der midler i diverse fonde til aktiviteter i pensionistforeningen.
TØSINGEN har aflagt formanden for pensionistforeningen Thorsengklubben – Johannes Juel og hustruen Lisa Juel et besøg på Klokkervænget i Bjerreby, og de omtaler blandt andet  renoveringen af Landet Forsamlingshus meget positivt og med stor ros til initiativtagerne.


– Pensionistforeningen er meget tilfreds med rammerne i forsamlingshuset, og der er utroligt hyggeligt, siger Johannes Juel.
Lisa Juel oplyser, at en af foreningens aktiviteter er busture, hvor man blandt andet har været på en vellykket tur til Kædebycafeen med spisning. Også Marstals Søfartsmuseum, Odense Blomsterfestival og Brørup Marked er besøgt. Turen er også gået over Storebælt til hovedstaden, hvor pensionistforeningen lagde vejen forbi Cirkusrevyen, og sidste gang besøgte de Chr. VIII`s palæ – når de nu alligevel var kommet til København.
Lisa Juel fortæller også om et besøg i Hvide Sande, hvor en grandkusine inviterede på kaffe og lagkage. Et ord var et ord, da bussen ankom til Hvide Sande med 61 personer, og der var lagkage og kaffe til alle.
Thorsengklubben har udover busturene også andre aktiviteter på programmet. Der har været afholdt foredrag om blandt andet rejser, og byrådsmedlem Masoum Moradi har talt om integration.Lisa og Johannes Juel oplyste, at der var 15 medlemmer fra Tved ældreklub, som havde meldt sig ind i deres forening, hvilket glædede dem begge meget. 

DET SKER I KLUBBEN
 
Foredrag
Film
Lysbilleder
Busture
Virksomhedsbesøg
Spillegilder
Fester
Bowling
Cirkusrevyen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php