Børneuniversitet – Bilmotorer – Bardatræf

31. maj 2011BØRNEUNIVERSITET: TEGNESERIER

Onsdag den 1. Juni kl. 16.00 holder Mads Harboe oplæg i Børneuniversitetet – om tegneserier! Opdag tegneseriens spændende univers og se hvad der gemmer sig mellem panelerne. Hør om danske tegneserier og manga – og om faglitteratur formidlet som tegneserie. Og endelig: få gode idéer til hvilke tegneserier, du skal låne! Børneuniversitetet er for dig på 9-12 år – det er gratis, du skal blot hente en billet på børnebiblioteket. 

VROOM – MOTORER
Palles Gavebod har i hele juni spot på Motorer – og på Svendborg Bibliotek vil der være et hjørne med dimser og dutter, man kan pille ved.Ikke mindst har vi skaffet et bilskrog med motor – så kom op og tjek skelettet af en bil!Er man under 10 år, vil det være fint, hvis der er en voksen i følgeskab med barnet. Det er et værksted uden instruktør.Der er ingen tilmelding, man går bare i værkstedet.  

ROLLESPILLER – BLI’ KLÆDT PÅ TIL BARDATRÆF!
Bardatræf kommer til Valdemars Slot den 11. September! Og på Svendborg Bibliotek varmer vi op her i juni måned med et værksted, hvor du kan komme og lave dit eget rollespilssværd eller måske komme i gang med at lave dit eget rollespilkostume. Værkstedet er for børn fra 5 år – og man skal hente gratis billet på børnebiblioteket fra den 4. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php