Living Country Blues på Arne B.

30. maj 2011


Tim Lothar og Peter Nande spiller på Arne B. fredag den 3.juni.


Tim Lothar & Peter Nande
 
Living Country Blues 
Live På Arne B
Vestergade 10 Svendborg
Fredag 3. juni kl. 23
Fri entré 

Duoen Tim Lothar & Peter Nande har en spontan og underholdende tilgang til country blues.
 Musikken er i højsædet når Lothar udforsker bluesen i landdistrikterne, Mississippi og Piedmont, bevæbnet med en hjemmelavet guitar, bygget af en stor olivenolie dåse. Han spiller trommer og hi-hat med fødderne, mens han synger og spiller guitar. Det er fascinerende at se på, men man husker ham dog mest på den hæse stemme, som lyder, som kom den fra en gammel slidt og ensom vagabond, med høje kilometertal.

Nande deler Lothars passion for country blues, men tilfører også en blanding af prewar »juke joint« blues og boogie til showet.
Nande er kendt som en udadvendt sanger og mundharpespiller, men spiller her også vaskebaljebas og percus- sion.Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af blues stilarter med en naturlig løs »vibe«. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musik stil – og at spille sammen. De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen. Forvent humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte!  

Om musikerne:

De to erfarne og velkendte blues musikere har begge vundet den eftertragtede bluespris »Årets Blues Navn« uddelt af Copenhagen Blues Festi- val. Lothar vandt i 2008 og Nande i 2007.
Efter 25 år som trommeslager og mere end ti år i bandet Lightnin Moe, begyndte Tim Lothar en bemærkelsesværdig karriereskift. Han skiftede trommerne ud med guitaren, og har siden turneret i ni lande som solist. Han udgav cd’erne »Cut to the Bone« i 2006 og »In it for the Ride« i 2008. Sidst nævnte vandt prisen »Årets Danske Blues Album 2009«Som leder af Peter Nande Band, har mundharpe virtuosen Peter Nande været en drivende kraft på den danske og de europæiske blues-scener det sidste årti. Han grundlagde Nande & The Big Difference i 1998, og udgav en cd i 2002. Da gruppen blev opløst i 2005, tog han kontakt til den kendte amerikanske blues artist og producer James Harman. Med Harman som producent, har Peter Nande udgivet Big Boy Boogie: California Sessions Vol. I (2006) og Jelly Bean Baby: California Sessions Vol. II (2008). Hver fik en nominering som »Årets Danske blues Album«.  

Om den nye CD, Two for the Road
I 2008 begyndte Lothar og Nande spille koncerter som duo, hvilket lagde grunden for deres cd- udgivelse, Two for the Road. Hjulpet af producent og gæsteartist James Harman, viser cd’en duoens sangskriver talent (på ni originale sange), instrumentale kunnen og deres kærlighed til blues. Dette er en imponerende introduktion til, hvad denne duo er i stand til lige nu, og antyder, hvad det kan blive til i de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php