Working Mojo på Strandlyst den 18.juni

10. juni 2011


Working Mojo spiller på Strandlyst lørdag den 18.juni.


Working Mojo
Strandlyst
Lørdag d. 18 Juni kl. 22:30 

Working Mojo har gennem de seneste 19 år opbygget et ry som et af landets bedst swingende og fodsåle-baskende blues-bands, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter. Koncerterne er kendetegnet ved at sveden driver ned ad væggene samt for bandets særlige indlevelse og kærlighed til bluesmusikken.


Grundlaget for Working Mojo’s repertoire er swingende Chicago blues og fed boogie-rock. Den musikalske inspiration kommer fra mange forskellige kunstnere, bl.a. kan nævnes Albert Collins, Muddy Waters samt B.B. King.

I årenes løb har Working Mojo givet den fuld skrue på små klubber, spillesteder samt festivaler rundt om i landet. Working Mojo spillede i år 2005 sammen med den legendariske Joe Louis Walker og har ligeledes spillet opvarmning for blandt andre Duke Robillard, Delbert McClinton og Eric Burton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php