Hurtig indsats omkring lokalplan skaber arbejdspladser i kommunen

10. juni 2011

Smykkevirksomheden Jens J. Aagaard a/s flytter fra havnen i Svendborg til AMU-skolen.  

I begyndelsen af 2012 flytter Aagaard fra Jessens Mole til Ryttervej og 15 nye arbejdspladser er dermed skabt i Svendborg. Aagaard her igennem længere tid haft pladsproblemer i deres virksomhed på havnen.

– Opkøbet af Kranz & Ziegler har gjort behovet for yderligere plads mere udtalt, siger direktør Jens R. Møller, Aagaard. Derfor har vi været i forhandlinger med Erhvervsskolen om leje af AMUskolen på Ryttervej. Der har været forskellige udfordringer på vejen, som vi har fået forhandlet på plads, så vi kan rykke ind, når vores ombygning er færdig i begyndelsen af næste år.’ siger direktør Jens R. Møller Svendborg Erhvervsskole har igennem en årrække haft de tomme bygninger på Ryttervej. 

– Det har været omkostningstungt, at have dem stående, så det er rigtigt dejligt, at vi nu kan se, at de bygninger kommer i brug og bliver brugt til et godt formål, udtaler direktør Jens Jacobsen, Svendborg Erhvervsskole

Sidste men ikke mindst er borgmester Curt Sørensen glad:

– Arbejdspladser til byen er altid godt – smiler borgmesteren – og det er dejligt, at vi ved et hurtigt arbejde i Kultur og Planudvalget, har været med til at skabe de arbejdspladser, vi har så hårdt brug for i byen, siger Curt Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php