Solskin, bajere og rock´n roll i Den Blå Lagune

1. juni 2011


AC/DC var næsten kommet til Svendborg i dag, da Live Wire gav gratis-koncert i Den Blå Lagune på havnen.
(Foto: mitsvendborg.dk)

Der blev drukket bajere og kastet djævle-håndtegn i høj solskin over Svendborg, da de lokale AC/DC hard-rockere Live Wire i dag, tradition tro, satte strøm på Svendborg Havn, med gratis koncert ved “Den Blå Lagune” på Nordre Kajgade.

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

Det er efterhånden blevet til nogle gange, at det godt og vel 10 år gamle Svendborg-band Live Wire kører rock-kanonen i stilling på Svendborg Havn, og giver gratis rockkoncert. Og der er absolut intet at tage fejl af for eventuelle ’tilfældigt forbipasserende’ – dette handler ikke om sømandsviser og gamle halvpunkterede harmonikasser. Det er rock ´n roll – mine damer og herrer.
 

Rock i ’lagunen’

Live Wire har sin base på Sydfyn og holder til på Harmonien i Møllergade. I gennem alle årene har bandet udviklet sig gennem fordybelse i australske AC/DC´s musik og sceneshow. Og gratis-koncerten på havnen i Svendborg i dag var ingen undtagelse. Med fuld skrue fra start til slut, spillede Live Wire AC/DC klassikere for såvel ’lagunens egne’, som for de mennesker der allerede på toppen af Møllergade kunne høre, at ’noget vist nok var i gang på havnen’.

mitsvendborg.dk fulgte strømmen, og giver her en række stemningsbilleder fra en ganske almindelig onsdag eftermiddag i juni på Svendborg Havn.
 

Se billederne her

Læs også: Kolde tæer og rockintusiaster i Kattesundet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php