11 sydfynske virksomheder melder sig ind i kampen

17. juni 2011


www.sydfynsudviklingssamarbejde.dk

11 sydfynske virksomheder har over de sidste måneder arbejdet aktivt med at udvikle deres virksomhed. Ved at tage en projektlederuddannelse, har de igangsat nogle projekter, hvis formål er at skabe vækst og udvikling.

De 8 dage, som projektlederuddannelsen strækker sig over, har givet deltagerne en mulighed for at tilegne sig nogle værktøjer, som de kan anvende på deres projekter. Her går teori og praksis hånd i hånd.

– At deltage giver gode teoretiske værktøjer. Det er også sjovt at møde deltagerne fra de andre virksomheder og komme ud af den daglige trummerum og sine vante skyklapper, siger rejsekonsulenten, Ulla Fregerslev fra Limpopo Travel A/S.


De deltagende virksomheder kommer fra mange forskellige brancher, så projekternes fokusområder er forskellige. Produktudvikling, markedsudvidelse, organisationsudvikling, personaleudvikling og markedsføringstiltag udgør nogle af de områder, som virksomhederne har valgt at koncentrere sig om.

– Det har givet mig rigtigt meget at deltage. Det har overrasket, hvor meget der egentlig ligger i projektledelse, og på den måde har kurset været informativt. Jeg kan bestemt bruge det i praksis, forklarer, den daglige leder for Øhavets Smakkecenter, Flemming Walsted.

Uddannelsesforløbet tilbydes af projektet ’Innovation og kompetenceudvikling’, som Sydfyns Udviklingssamarbejde (SUS) står bag. Ud over en projektlederuddannelse får deltagerne mulighed for at få en højtuddannet specialist til at gennemføre og implementere projektet efter endt uddannelsesforløb.

De deltagende virksomheder er: Dahlgaards Tegnestue, Geveko ITS, Limpopo Travel A/S, Viking Rubber Co.
A/S, Cleveland, Tåsinge Kokillestøberi A/S, Hundstrup & Hornemann Byggeri A/S, Øhavets Smakkecenter, Feldborg A/S, KH-Microflex A/S, Sydfyns Specialfoder ApS

Næste hold starter d. 6. september 2011.

Baggrund
Sydfyns Udviklingssamarbejde er de fire sydfynske kommuners fælles udviklingsselskab. SUS beskæftiger sig med udvikling inden for områderne: erhverv, bosætning og kultur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php