Musik og grøn teknologi i Svendborg

16. juni 2011


www.gronteknologitour.dk

I samarbejde  med  Go’ Energi afvikles  energikaravanen GRØN Teknologi Touren 2011 – en interaktiv forbrugeroplysningskampagne med fokus på grøn teknologi.


På udstillinger i 10 byer landet over kan de besøgende opleve mange af de virksomheder, som laver tiltag på greentech området. Der vil være mulighed for at gå på opdagelse i grønne teknologier og samtidig vil Go’ Energi være til stede med værktøjer og gode råd, der kan gøre det nemt at komme i gang med energieffektiviseringer for både private forbrugere, erhvervsvirksomheder og det offentlige.


Klokken 13:00 åbner borgmesteren officielt udstillingen, der består af såvel landsdækkende firmaer som lokale firmaer. I løbet af eftermiddagen er der musikindslag fra den opstillede scene. 
I perioden kl. 13:00-16:00 produceres 30 minutters tv til DR2, som skal være med til at sætte fokus på den grønne teknologis udvikling, men frem for alt også fortælle de gode historier om de lokale tiltag baseret på greentech.
Danmark er helt i front på verdenskortet hvad angår grøn teknologi.Grøn teknologi tegner til at blive den tredjestørste industrielle sektor på verdensplan, og i Danmark udgjorde salget sidste år ca. 3,5 procent af den danske BNP, hvilket bringer os på en førsteplads.

Programmet for dagen ser således ud.
Kl. 11.00-13.00 – Udstillingen åben specielt for skoler og uddannelsesinstitutionerKL. 13.00  – Udstillingen åbnes af borgmester Curt Sørensen
Kl. 13.15  – Underholdning fra scenen ved Svendborgs stadsensemble TangoCatz
Kl. 13.30 – 16.00 – TV optagelse til DR2, studievært v. Kurt Strand.
Kl. 16.00 – Underholdning fra scenen ved Svendborg AllStars
Kl. 18.00 – Udstillingen lukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php