10. klassecenter placeres på Vestre Skole efter læreres forslag

17. juni 2011

10. klassecenterets placering foreslås ændret fra nuværende Byskolen til Vestre Skole 

Lærergruppens forslag om at flytte det kommende 10. klassecenteret til Vestre Skole blev hørt.
 

Et enigt Udvalg for Børn og Unge lyttede til et forslag fra en samlet lærergruppe om at flytte det kommende 10. klassecenter fra Byskolen til Vestre Skole. Samtidigt besluttede udvalget, at der skal gennemføres en evaluering af 10. klasse konceptet i efteråret 2012.
 

– Vi har taget lærernes forslag alvorligt og har ved selvsyn kunne konstatere, at betingelserne for et 10 klassemiljø var bedre på Vestre Skole end nuværende Byskolen , siger  Hanne Klit, formand for Udvalget for Børn og Unge.
 

Inden beslutningen blev truffet været på besøg både på Vestre Skole og Byskolen. Her blev det klart at lokalerne på Vestre skole er klar til at blive benyttet, mens lokalerne på Byskolen kræver indretning til omkring 4 – 5 millioner kr.
 

Byrådet tager endelig beslutning i sagen på møde tirsdag den 28. juni 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php