30 pianister indtager Ollerup

19. juni 2011

30 pianister indtager Ollerup i forbindelse med den 12. internationale Klaveruge!   

Med tre internationale verdenspianister i spidsen indtager omkring 30 pianister den 25. til 29 juli, Ollerup Efterskole til en opsigtsvækkende International Klaver Uge arrangeret af EPTA European Piano Teachers Association. Klavererne vil give genlyd i Svendborg og hele det sydfynske område.  

Publikum kan overvære daglige Master Classes for unge talentfulde pianister i alderen 14 – 24 år, som er på vej til at uddanne sig til klaversolister, og som måske i fremtiden kan høres på koncertscenerne rundt omkring.
 

De tre internationalt kendte pianister, der forestår undervisningen af de unge, er den amerikanske pianist EUGEN INDJIC, professor i Paris, den tyske pianist JACOB LEUSCHNER, professor i Köln og den engelske pianist MURRAY MCLACHLAN, professor i Manchester.  

Onsdag den 27. torsdag den 28. og fredag den 29. juli kl.19.30 giver de tre pianister koncert i koncertsalen på Ollerup Efterskole på et specielt bragt Steinway koncertflygel. Her vil der også blive lejlighed til at høre nogle af de dygtige unge pianister.

(entre kr. 100/studerende kr. 50)  

Den 25. juli 2011 kl. 13.30 vil der i Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg i Guldsalen blive serveret et par musikalske smagsprøver på, hvad man kan opleve i den kommende uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php