En fantastisk falk

29. juni 2011


www.naturama.dk

Falkeshow søndag d. 3. juli kl. 13  

Kom og se, hvordan en falk jager. Det er en fascinerende oplevelse med indbygget gys. Falkoner Rasmus Nielsen og hans Lannerfalk giver en opvisning på 45 minutter, hvor du på nærmeste hold oplever rovfuglens fantastiske flyveevner. Samtidig fortæller Rasmus om falkens historie og kulturelle betydning. Hvad kan vi bruge falken til, og hvad er dens fremtidsperspektiv? Lannerfalken er nært beslægtet med vandrefalken i størrelse og farve. Lannerfalken er en hurtig rovfugl med en exceptionel timing og koordination. Den jager små og mellemstore fugle. Bemærk – arrangementet er gratis og finder sted på Naturlegepladsen på Dronningemaen, tæt ved Naturama.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php