Nyt samarbejde om Thurineren

2. juli 2011


LEDER – THURINEREN, sommer 2011

Lokalbladet THURINEREN, som udkommer husstandsomdelt på Thurø, indgår samarbejde med mitsvendborg.dk 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – THURINEREN 

THURINEREN vil som lokalblad på Thurø fra og med denne sommer-udgivelse blive en fast del af den redaktionelle linie som mitsvendborg.dk siden 2007 har givet svendborgenserne.
Dette sker i form af et helt nyt samarbejde mellem bladets udgiver, Svendborg Skilte & Reklame Aps., og mitsvendborg.dk, som i dag således udgør lokalredaktionen på THURINEREN.
Steen Ahonen vil stadig være ’manden i marken’ – helt lokalt på Thurø. 

Hvad kommer det til at betyde for THURINEREN?
 

Med mitsvendborg.dk som ’moderskibet’, samt med udgivelserne af bymagasinet mitsvendborg.dk – MAGASIN, og lokalbladet TØSINGEN, som udkommer fire gange om året på Tåsinge, vil THURINEREN blive en del af den redaktionelle mitsvendborg.dk-platform hvor ’den gode histore’ udgør omdrejningspunktet helt ud i krogene af nærmiljøerne i Svendborg. I sit ståsted som et politisk og organisatorisk uafhængigt medie er redaktionslinien i mitsvendborg.dk som udgangspunkt til for alle.

Det nye samarbejde gør også, at du fra og med denne udgivelse vil kunne læse bladet på nettet. THURINEREN har fået sin egen side på mitsvendborg.dk, hvor bladet kan downloades, og hvor samtlige historier publiceres. Dermed får de mange læsere, som dagligt klikker ind på mitsvendborg.dk nu også Thurø helt ’ind under huden’.

Sagt med andre ord: THURINEREN bydes velkommen i mitsvendborg.dk, og jeg ser som redaktør for bladet frem til i tæt samarbejde med Steen Ahonen, og alle som bor og lever på Thurø, at lave et lokalblad som tegner billedet af det ægte Thurø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php