Svendborg Fotoklub udstiller i Borgerforeningen

30. juni 2011Fra den 2. juli udstiller Svendborg Fotoklub på Kulturtorvet og i Gallerigangen i Borgerforeningen på Ramsherred i Svendborg.

Udstillingen indeholder billeder, der er lavet af klubbens nuværende medlemmer gennem de seneste år. Det er således et bredt udsnit af de temaer vi fotograferer.
Svendborg Fotoklub er den ældste fotoklub i kommunen og har for tiden 26 aktive medlemmer. Vi arbejder med mange forskellige tilgange til mediet fotografering. Nogle arbejder med traditionelle emner som natur og landskab mens andre bruger mere eksperimenterende udtryk. Der arbejdes i såvel farve som i sort/hvid, hvilket der vil være eksempler på i udstillingen.


I Svendborg Fotoklub arbejder vi med,
at udvikle medlemmernes sans for god fotografering, hvilket opnås ved løsning af bundne og frie opgaver, billedkritik, instruktion, foredrag, samarbejde med andre fotoklubber, fotoudstillinger, deltagelse i inden- og udenlandske fotokonkurrencer m. m.
Der er fri adgang til udstillingen i Borgerforeningens åbningstid.

Hvis du ønsker at se mere om Svendborg Fotoklub kan du finde os på vores hjemmeside: www.svendborgfotoklub.dk hvorfra du også kan kontakte os.


Der er fernisering den 2. juli 2011 kl. 11.00
  

Venlig hilsen
Svendborg Fotoklub
Sven Erik Frederiksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php