Thurø Boldklub får hjertestarter

14. juli 2011Dorte Jensen, sparekassen, Lizzie Grib fra vennerne, klubformand Torben Daugaard, hjerteknuser Helge Clausen og old boys-kasserer Torben Gregersen hyggede sig med et glas rødvin efter overrækkelsen af hjertestarteren, der fik en hædersplads forrest.
(Foto: Erik Jørgensen)


AF ERIK JØRGENSEN

Vi kender alle forhistorien.
Æresmedlem Helge Clausen faldt om med hjertestop under Thurø Boldklubs nytårsstævne i Thurø Hallen. Læge Morten Wolf gav straks livreddende førstehjælp og hjertemassage, halinspektør Kent Jensen spurtede efter hjertestarteren, som hænger i hallen, og det lykkedes altsammen. Helge Clausen fik atter gang i pumpeværket og genopstod fra de døde.Nu hænger der også en hjertestarter ved Thurø Boldklub. Den tog oldboys-afdelingens bestyrelse initiativ til efter Helge Clausens lykkelige ‘genfødsel’.Kasserer Torben Gregersen søgte og fik sponsorhjælp hos Thurø Sporten Venner og Svendborg Sparekasse på Thurø, der har hjertet på rette sted og tilsammen spyttede 22.000 kroner i kassen, så der blev råd til at købe en hjertestarter. Den blev overrakt i pausen i serie 1-kampen mellem Thurø og Langeskov lørdag 28. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php