Her er manden med det store hjerte

10. juli 2011Her er manden, der skaber glæder efter sin død.
(Foto: Steen Ahonen)


John Lammarts million kr.vækker stor taknemmelighed


AF STEEN AHONEN

John Lammert Pieszak sejlede som maskinmester det meste af sit liv. Han nåede aldrig at blive gift. Hans far og mor levede deres sidste dage på Thurøhus, og da John fik en blodprop i hjernen brugte han Thurøhus som genoptræningscenter. Den varme og den omsorg, han fik, glemte han aldrig. Alt, hvad han ejede skulle gå til Thurøhus. Da han var helt alene var det et fristed for ham. Han hjalp til, hvor han kunne og var meget nærværende overfor alle de øvrige beboere, fortæller næstformand Ida Sørensen.Bus og en cykelNu har Thurøhus først og fremmest fået en duo cykel, så personale og beboere med elmotor kan få sig en tur rundt på øen. Men der er også penge til en ny bus til ture rundt på Fyn og planerne går ud på, at der skal bygges en carport, fortæller sektionsleder Pia Silo Jensen, der har nydt at være leder siden 1996.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php