Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo på Strandlyst

21. juli 2011


Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo
Strandlyst, lørdag den 6.august kl.22:30
 

Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo spiller New Orleans Boogie Blues – egne numre og  fortolkninger af gamle klassikere. I nu 12 år har de dannet musikalsk makkerpar, og har sammen fundet en ærlig og autentisk blues-stil med et stærkt udtryk.
Sammen har de spillet utallige koncerter rundt omkring i Danmark og Skandinavien, og er i 2006 booket på festivaler i 7 europæiske lande.

Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo er gennem årene blevet en sammenspillet og energisk duo, der balancerer mellem Risagers kraftfulde bluesvokal og Balsgaards rullende boogieklaver.
 

Årets Danske Blues Navn 2005
Sangeren, guitaristen og sangskriveren Thorbjørn Risager blev årets modtager af Copenhagen Blues Festivals bluespris ’Årets Danske Blues Navn 2005’.

I priskomitéens begrundelse stod bl.a.:
‘Thorbjørn Risager må betragtes som en af danmarks og skandinaviens bedste unge bluessangere, og som en af tidens ypperste traditionsbærere af dansk bluesmusik’ Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard har netop udgivet CD’en ’From the Heart’ med Thorbjørn Risagers 7-mands rhythm & blues orkester.

Se mere og hør musikken på: www.risager.info

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php