Festdage på Svendborg Bibliotek

22. juli 2011


Christian Søgaard Trio Grande underholder på Svendborg Bibliotek på Kulturnatten den 5.august. 

Der er som sædvanlig gang i den på Svendborg Bibliotek under festdagene, og man kan møde biblioteket på Gl. Torvedag, hvor der bliver solgt ud af gamle og slidte materialer.

Fredag d. 5. august kan man allerede om eftermiddagen kl. 13-15 høre musik når Christina Dahlerup og Kira Vibe Jespersen i forbindelse med sangskriverfestivalen underholder med deres egene sange og tekster.
Fredag aften er det Kulturnat, og det betyder – dans mellem reolerne. I år er det Christian Søgaard Trio Grande som underholder kl. 20-22 med en svingende verdensmusik – så kridt bare danseskoene og kig inden for.
Søndag d. 7. august kl. 9-16 er der udflugt til Skarø med træskib. Bjarne Bekker vil vise rundt på museet for Fultonskipperen Mogens Frohn og Villy ”Skrot” vil svinge harmonikaen undervejs. Tag madpakke med eller bestil en kurv til to fra købmanden på Skarø for kr. 150.- Arrangementet koster kr. 75.- Der er billetter fra d. 23. juli.A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php