Ole & Karla fjoller og synger på Naturama

26. juli 2011


www.naturama.dk

Ole & Karla fjoller og synger på Naturama
Torsdag d. 28. juli kl. 14:00 

Ole Kibsgaard og Christine Skou er de populære børne-TV-værter i ”Kaj og Andrea”-udsendelserne på DR. De to værter kommer ud af skærmen og ned på Naturamas scene til den fjerde sommerkoncert. Sammen leverer de et musikalsk show, hvor ingen kan sidde stille.  Ole & Karla leverer en dejlig rodebunke af god musik og fjollede historier. Der er grinegaranti, når hele familien møder Himma-Laila, den grimme indianerprinsesse med løgånde, verdens kedeligste far, nødden der drømte om at blive solodanser og alle de skæve og krøllede børn fra Cirkelgade. Koncerten er gratis, når entréen er betalt.

Ole Kibsgaard har spillet med en lang række bands og solister, og siden 1997 har han været guitarist i Shu-bi-dua. Christine Skou er både sanger, skuespiller og forfatter til flere børnebøger bl.a. ”Krabaterne i Kongelunden”. 
 

10.000 km. med Sirius-patruljen
Søndag d. 31. juli kl. 13 på Naturama Sammen med 14 slædehunde og to makkere har Morten Hilmer tilbagelagt 10.000 km med hundeslæde for Sirius-patruljen. Hvert hold tilbringer 26 måneder i ekstrem kulde i verdens største nationalpark, hvor kun få mennesker har været. Mød Sirius-manden og hør om naturen, kammeratskab, ensomhed, samarbejde og endeløs lykke. Morten Hilmer medbringer tøj, sovepose, kogeudstyr og andet Sirius-grej, som børn og voksne kan tage et kig på mellem fortællingerne. Det hele krydres med et vælg af flotte billeder. Morten Hilmer er anerkendt naturfotograf. Han har vundet flere priser ved de største internationale fotokonkurrencer som European Wildlife Photographer of the Year og BBC Wildlife Photographer of the Year. Arrangementet er gratis når entréen er betalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php