Havnefest i Krøyers Pakhus lørdag den 30.juli

27. juli 2011


De tre lokale orkestre Toulouse Blues Band, Jet Z og Den Syngende Kok spiller på lørdag den 30.juli, når Svendborg Håndboldklub arrangere havnefest i Krøyers Pakhus på Jessens Mole.

Lørdag den 30.juli arrangerer Svendborg Håndboldklub havnefest i Krøyers Pakhus på Jessens Mole. Arrangementet starter til middag og byder på de tre lokale orkestre: Toulouse Blues Band, Jet Z og Den Syngende Kok. 
 

TOULOUSE BLUES BAND

Bandet havde et brag af en genforeningskoncert på Harders i april. Her viste de, at de efter årtiers pause er tilbage i Topform. Holdet er som dengang i 90èrne: Keld Andersen: guitar og vokal, Søren Bøje: guitar og vokal, Peter Nyholm: trommer og vokal, og Ole Dorf på bas og vokal.Repetoiret er af bl.a. Fleetwood Mac, Cream, Free m.fl. Med andre ord: Elektrisk Bluesrock for fuld skrue…TOULOUSE BLUES BAND glæder sig til at fyre den af til Havnefesten….her er der en chance for en god fest for alle dem der gik forgæves i april.

JET Z

Svendborgs absolut sejeste partyorkester indtager scenen som aftenens andet band til havnefesten og byder på et eksplosivt repertoire af funk og rock klassikere hentet over de sidste 4 årtier. Bandet byder på fortolkninger af kunstnere som Stevie Wonder, Tower og Power, Ray Charles, Rolling Stones og INXS. Musikken er fyldt med energi, nerve og godt humør, og varen leveres i en herlig kombination af tight funkmusik og knivskarp rock `n roll.Jet Z består af Christian Jensen: guitar/vokal, Per Vincent: trommer, Ole Dorf: bas/vokal , Nis Kaare Hansen:keyboard/kor og Jens Rossen: percussion/saxofon/kor.  

DEN SYNGENDE KOK – VELBEKOMME!
En go´ gang sydfynsk Kim Larsen kopi; før, under og efter Gasolin´.Bandet leverer varen hver gang – og har gjort det siden 2003.Som Kim Larsen: Kren Milling, på trommer: Bønne Sander, guitar Mark Søvand og på bas:Søren Møller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php