Tætbarberet rock ‘n roll på kahytten på lørdag

25. juli 2011


Rock ‘n roll trioen SHAKE spiller på Kahytten lørdag.
(Foto: mitsvendborg.dk)

”Back to Basics” – bas, trommer og guitar uden så mange dikkedarer. Det er hvad rock ´n roll trioen SHAKE lørdag den 30.juli langer over scenen på værtshuset Kahytten i Svendborg.

SHAKE, rock-trioen som består af tre gamle kendinge fra musiklivet i byen, henholdsvis Ole Dorf på bas/vokal, Per Vincent på trommer og Christian Jensen på guitar og vokal, har dykket i de gamle rock-gemmer, og fundet det bedste frem fra det store rock `n roll varekatalog gennem de sidste 40 år. Stilen er ikke overraskende, når man kender blot en smule til de tre musikeres fortid på scenerne ude omkring, den rene, runde og rapkæftede rockmusik, tonet og modelleret i en tilpas fremadrettet attitude, som uden tvivl vil give en på opleveren i både lyd og billede.

SHAKE bevæger sig bredt omkring i rock-universet og kommer rundt om kunstnere som: Tottas Bluesband, Little Richard, ZZ Top, John Hiatt, U2, Bryan Adams og Thin Lizzy.
Trioen garanterer, at en aften i selskab med SHAKE ikke bliver kedelig, og lover publikum 100% rock ´n roll i ordets absolut bredeste forstand.

Koncerten med SHAKE starter kl.23:30 og der er fri entre´.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php