Golftour Sydfyn 2011

29. juli 2011Faaborg Golfklub, Midtfyns Golfklub og Svendborg Golfklub afholder i dagene 3 – 5 august en meget stor 3 dages golfturnering med ca. 300 deltagere. Det betyder rigtig meget aktivitet i vores lokalområde i slutningen af næste uge.Turneringen afvikles som en gennemgående turnering, hvor spillerne skal spille alle 3 baner i turneringens løb. Der spilles også om at vinde den enkelte dags turnering. Deltagererne kommer fra hele landet, selv om de fleste er fra Fyn.Rigtig mange sponsorer har støttet op om arrangementet, både lokale og nationale. Det betyder at den samlede præmieværdi er på hele 125.000 kr i form af produkter og events.Det er et meget stort arrangement at stable på benene og mange frivillige fra de 3 arrangerende klubber har været igang siden januar, med at skaffe sponsorer, planlægge og koordinere turneringen.De mange deltagere bespises til et aftergolf arrangenment onsdag aften i de respektive klubber og der afsluttes med en festmiddag med præmieoverækkelse fredag d. 5. august for alle deltagerne i Krøyers Pakhus i Svendborg.
Du kan se mere om turneringen på www.golf-tour-sydfyn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php