Giant Steps åbner sæsonen med 2 koncerter

29. august 2011


Steen Svanholm Cornelisband leverer musikken til frokostjazzen lørdag d. 3. september
www.giantsteps.dk


Kendte musikalske personligheder er på plakaten torsdag og lørdag
 

Der bliver gang i, når den aktive musikforening Giant Steps skyder efterårssæsonen i gang. Hele 2 koncerter i samme uge er på programmet.
 
Vi kender Marie Carmen Koppel som Danmarks førende gospel- og souldiva
. Igennem snart 20 år har masser af trofaste koncertgængere nydt godt af sangerindens store stemme – hendes nærvær, intensitet og musikalitet.  Men nu er hun sprunget over hegnet – ind i jazzlandskabet – og det er smukt. Sikke en lyd og sikke et drive. Jazz så det swinger – men stadig med rødderne plantet i den fede soulmuld.

Sammen med sin bror saxofonisten Benjamin Koppel gæster hun Giant Steps torsdag d. 1. september med et par håndfuld
sange fra CD’en “Brooklyn Jazz Session”, der er søskendeparrets første fælles udgivelse. Benjamin Koppel, en af dansk jazz’ wonderboys, har efterhånden færdedes i miljøet i mange år, og en lang række udgivelser er fulgt med i kølvandet. Hans samarbejde med bl.a. den amerikanske pianist Kenny Werner er kendt af mange og har kastet flere USA-turneer af sig. Med til Svendborg er bassisten Jonathan Bremer og trommeslageren Niclas Bardeleben, to unge efterspurgte talenter, som vel efterhånden med rette kan kalde sig Jazzhus Montmartre-yndlinge. Dertil kommer den begavede danske pianist Jacob Christoffersen.  

Allerede 2 dage efter lørdag eftermiddag d. 3. september er Giant Steps på banen igen. Denne gang med et Frokostjazzarrangement hvor fire  fremragende kunstnere
kræser for publikum. Den kreative sanger og entertainer Steen Svanholm er en af Nordens fineste fortolker af 70’ernes svenske trubadur Cornelis Vreeswijks enestående viseunivers, og sammen med guitaristen Palle Windfeldt, bassisten Mads Riished samt trommeslageren Tom McEwan sætter han Vreswijk på dagsordenen. Indtagende sange og lystige historier flyder fra scenen, og så serveres det hele på mundret svensk tilsat raffineret akkompagnement.                                                                       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php