Bardatræf var en succes 


28. september 2011


Bardatræf på Valdemars Slot den 11.september blev en succes.
(Foto: Anders Jung)

Søndag den 11. september var græsplænerne ved Valdemars Slot hjemsted for Bardatræf. Solen skinnede fra en blå himmel og træffet blev rigtig godt besøgt.

Bardatræf lagde ud i stor stil i Sorø den første weekend i september. Succesen fortsatte heldigvis i Svendborg, hvor vejrguderne også tilsmilede alle deltagere. Da dagen var omme, havde man konstateret ca. 2000 besøgende. Heraf var et stort antal billetter solgt i forsalg.

Specielt blandt det yngre publikum faldt træffet i alles smag. Der blev fægtet og kæmpet mod onde væsner, og mange formåede at leve sig ind i Barda-verdenen med al dens magi og trolddom. Alle omgivelser og effekter var opstillet med henblik på at fange den helt rigtige stemning.  

Bardatræf kunne imidlertid ikke lade sig gøre uden den store opbakning fra en masse mennesker, herunder frivillige fra rollespilsklubben Skjold, Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole, Langeland Ungdomsskole, Ærø Ungdomsskole, FDF Svendborg, KFUM Spejderne Ringe, Svendborg Bibliotek, Naturama, Tåsinge Boldklub, DR, Roskildegruppen, B&U Teatret og Håndlæserskolen, for at nævne nogle lokale, som alle har ydet en stor indsats.

Lokalt blev Bardatræf i Svendborg finansieret af: SUS I/S, VisitSydfyn og Svendborg Kommune.

Rollespilsklubben Skjold fra Svendborg er meget engagerede i Bardatræf. Ca. 40 personer fra klubben hjælper frivilligt til, ikke kun ved træffet i Svendborg, men ved alle Bardatræf rundt om i landet.

Vil du gense billeder fra den stemningsfulde dag på Valdemars Slot, kan du finde dem på www.barda.dk. Har du ikke fået nok af Barda, er der rig mulighed for at opleve det igen. Bardatræffet besøger Kalø Vig den 25. september og slutter af i Rebild den 2. oktober. 
 I Svendborg håber man på at kunne gentage succesen næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php