Koncertfortælling med livemusik i Borgerforeningen

30. september 2011

Koncertfortællingen ”Eventyret om Fjeren og Rosen” i Borgerforeningen, Svendborg, Søndag den 9.oktober 2011 kl.14

 

FundaySunday laver endnu et arrangement for at forsøde en sydfynsk søndag – denne gang er det et familiearrangement i Borgerforeningen.


Søndag den 9. oktober kl.14 i Borgerforeningens Teatersal, Svendborg, er der mulighed for en dejlig familieoplevelse. En af Danmarks mest læste børnebogsforfattere, Josefine Ottesen, opfører sammen med ”Jan Schønemanns Kvartet”  koncertfortællingen ”Eventyret om Fjeren og Rosen”.

Josefine Ottesens bog, der er forlæg for eftermiddagens arrangement, har opnået klassikerstatus i de 25 år, der er gået, siden den udkom første gang i 1986. I 1987 blev den tildelt Kulturministeriets Børnebogspris, og bogen har siden dannet udgangspunkt for både radiofortælling, dramatisering og storytelling.

I koncertfortællingen ”Eventyret om Fjeren og Rosen” samles trådene, når Josefine genfortæller historien akkompagneret af Jan Schønemanns og Christian Søgårds fine og fabulerende musikalske arrangementer. Kvartetten består udover Jan Schønemann på guitar og Christian Søgård, keyboard og hamonika,  af Agnar Ellebye, bas, og Esben Hansen, slagtøj, og de forstår i en sjælden grad at spille op til forfatterens eventyrlige fortælling. Der venter en dejlig fællesoplevelser for alle fra 6 år og op.

Troels Boghandel har lovet at stille op med en lille salgsbod, så har man fået smag for at læse hele historien, kan man købe bogen og få den signeret af forfatteren umiddelbart efter koncertfortællingen.

Arrangementet varer ca. 75 min., og der kan bestillles billetter på  www.billetten.dk  Man kan også købe billetter i døren.

  

Se evt. mere om forfatteren på: www.josefineottesen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php