Årets arkitekturpris afsløres på fredag

28. september 2011


Græskæmnervej 6 blev tildelt Svendborg Kommunes arkitekturpris i 2010.


(Foto: Erik Krahn)

 

Årets arkitekturpris – spændingen udløses fredag den 30. september kl. 11.30

 

Svendborg Kommune har i år nomineret 5 projekter til årets arkitekturpris. Ét eller flere af dem ender med at blive præmieret, og det sker ved en prisuddeling på fredag kl. 11.30 i byrådssalen.

 

– Vi har fået mange fine forslag i år, og vi glæder os rigtig meget til at offentliggøre resultatet, fortæller Flemming Madsen, formand for Udvalget for Miljø og Teknik i Svendborg Kommune.

 

– Med arkitekturprisen sætter vi fokus på de gode og smukke bygninger i kommunen. Vi vil gerne anerkende godt og smukt byggeri – og for den sags skyld også andre anlæg – der bidrager til kommunens forskønnelse, Arkitekturprisen er således med til at gøre vores kommune til et godt sted at bo, fortsætter Flemming Madsen.

 

– Ved prisuddelingen modtager ejeren af den præmierede bygning eller anlægget en plakette til indmuring. Kvalitetsstemplet skulle jo gerne have en lang holdbarhed, slutter Flemming Madsen.

 

Der er offentlig adgang til prisuddelelingen.

 

Præmieringsudvalget består af uvildige, sagkyndige arkitekter sammensat af Danske Arkitekters Landsforbund, et medlem af Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur for Sydfyn samt fomanden for Svendborg Kommunes Udvalg for Miljø og Teknik.

Læs mere om Svendborg Kommunes Arkitekturpris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php