Landet holder åbent hus

26. september 2011


Susanne Gregersen fra Tåsinge er intiativtager til ÅbentHusEvent i Landet her i week-enden.

 

9 villaer til salg inviterer indenfor i weekenden.

 

Der er mange huse til salg! Og det har en del hussælgere i Landet på Tåsinge valgt at vende til en fordel. 9 villaejere er gået sammen om en ÅbenHusEvent i weekenden den 1. og 2. oktober. Disse 2 dage vil interesserede købere kunne se alle 9 villaer i tidsrummet  fra kl. 13 til 16. Der er kaffe på kanden og tid til en hussnak. Kort til adresserne vil ligge i husene, så alle de medvirkende huse nemt kan findes. Husene ligger i gåafstand til hinanden og til Dagli’Brugsen, hvor der er p-pladser. 

 

Initiativtager Susanne Gregersen fik ideen da hun til et møde med en ejendomsmægler, fik af vide at det var svært at sælge huse, når der var så mange til salg i samme by.

– Det er en udfordring jeg gerne tager op, siger Susanne Gregersen, og derfor kontaktede hun de andre husejere, og fik ÅbenHusEventen op at stå.
– Vi håber på mange interesserede gæster, siger hun, og opfordrer huskøberne til at tage sig tid til se mange af husene, når muligheden nu byder sig.

 

Landet er en hyggelig by med kort afstand til skole, indkøb og offentlig transport, kun 10 minutters kørsel fra Svendborg centrum. Priserne på husene ligger fra en lille million og  til lidt over 2 millioner, og der er alt fra hyggelige bindingsværkhuse, murmestervillaer og paracelhuse.

Hvis man vil læse om husene inden besøget så er alle repræsenteres på hjemmesiden www.boliga.dk med salgsopstillinger og billeder med reference til ejendomsmæglerne.

 

Adresserne er: Skovballevej 28, 32, 33 og 61, Tinghavevej 5, Sangdrosselvej 4, Biblioteksvej 2 og 8 og Elvira Madigansvej 14A .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php