Duft til nye blomster i jazzhaven

28. september 2011


Det prisbelønnede band Girls In Airports gæster Giant Steps på torsdag.

www.giantsteps.dk

Med en pris for bedste crossoverband lander Girls In Airports på Sydfyn i denne uge

 

Hvad sker der i den danske jazzhave i øjeblikket ? Jo, den blomstrer, spirer og gror i alskens flotte farver. Det skyldes bl.a. Girls In Airports’ fem spændende musikere, som da også ganske veltjent løb med prisen for årets bedste crossover-udgivelse ved den seneste Danish Music Award-uddeling, der fandt sted i 2010.

 

I en original blanding af afrojazz, indie- og postrock samt ny nordisk jazz kaster det unge hold sig bramfrit ud  i svedende rytmer og messende saxofoner. Musikken bare lever og flyder legelysten af sted – og er så indtagende, at man overgiver sig fra første sekund. Kompositionerne består af simple opbygninger med saxofonisterne Martin Stender og Lars Greves fine indbyrdes samspil, der støtter og supplerer hinanden, hvortil Mathias Holm bag tangenterne lister sine ukrukkede, velfungerende kommentarerer ind i musikken, mens Mads Forsby og Victor Dybbroe på henholdvis trommer og percussion koger varmt, afdæmpet og tilbagelænet.

 

Hvis det er lyden af ung dansk jazz lige nu, er der kun én vej at gå – ind i haven i en fart og duft til denne blomst. Musikforeningen Giant Steps tager imod. Det sker torsdag aften d. 29. september kl. 20:00

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php