Svuppende og svedig jazzfunk på alle tangenterne

4. oktober 2011


Tangentmesteren Nikolaj Bentzon giver den for fulde hammer på torsdag i
Giant Steps 

www.giantsteps.dk

Keyboardmesteren Nikolaj Bentzon gæster Giant Steps

Skal denne konstante, storsvedende energiudladning af medrivende powerfunk fra bandet Bentzon Brotherhood da aldrig have en ende? Spørger man kapel- og tangentmesteren Nikolaj Bentzon og hans store klan af funkybrødre og -søstre er svaret et rungende NEJ, for bandet er noget af det mest fuldmættede og eneherskende bud på en videreførelse og opdatering af 70’ernes Herbie Hancock Headhunter´s svuppende jazzfunk. Og så kan det vel ikke blive meget bedre. Der er i hvert fald garanti for en helt forrygende, supergroovy og virtuos oplevelse, når Bentzon sætter sig til rette bag sine mange klaviaturer og tonser af sted sammen med et drømmehold af stærke musikere.

Det sker nu på torsdag d. 6. oktober kl. 20, hvor Giant Steps inviterer til en koncert, der nok skal få publikum op på tæerne af begejstring.

Seks CD’er og en uendelig stribe af koncerter er det blevet til i årenes løb med broderskabet, og Nikolaj Bentzon har tilmed igennem en lang årrække beklædt posten som pianist og dirigent for DR Big Band. Siden hen har hænderne været fulde af projekter med velrenommerede big bands rundt om i verden – men lige nu og her er det Danmarks jazz/funk flagskib, han sætter i vandet.

De øvrige medvirkende er Henrik Sveidahl: sax/klarinet, Mikkel Riber: bas, Esben Laub von Lillienskjold: trommer og Tira Skamby: percussion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php