Hele Sydfyn repræsenteret af kræftramte og familier

13. oktober 2011Caria Klit Hansen havde sin papegøje Albert med.

(FOTO: Steen Ahonen)
Stafet for livet stærkt markeret

AF STEEN AHONEN

”Vi mindes dem, der tabte kampen og giver håber til dem, der stadig kæmper”. Det er det overordnede motto for det meget smukke arrangement, som Kræftens Bekæmpelse står bag i en række byer i Danmark. Blandt andet i Svendborg, hvor der var samlet omkring 400 fra hele Sydfyn.

I år fandt det sted i Christiansminde i Svendborg og flytningen fra Landsstævnepladsen til det smukke areal ved vandet var noget, der passede de mange deltagere.

Mange firmaer var med
Der var en del firmaer, der havde tilmeldt hold og som selvfølgelig sponsorerede penge til kræftforskningen. Der var også på pladsen en del salgsboder, hvor der også blev doneret penge. Det blev borgmester Curt Sørensen, der sendte de mange deltagere ud på den 24 timers lange stafet. Den blev holdt i gang, fordi hvert hold skiftedes til at sove og gå på den rundstrækning, der var markeret.

 

Fighterne først
Traditionen tro blev den første runde ført an af de såkaldte ”fightere”, alle klædt i gult. Det var de kræftramte, bagefter fulgte pårørende til kræftramte og de mennesker, der bare ville støtte projektet og gå med rundt. Men ellers var der en blanding af begge dele i de mange timer, der strakte sig over halvanden dag.

Fest og højt humør
Optimismen fejlede ikke noget. Der var musik på den store scene, sang og et herligt humør. Mange dyr fik sig da også en god oplevelse, fordi en del af deltagerne havde taget deres hunde med på turen. Caria Klit Hansen havde dog valgt at tage sin papegøje Albert med på skulderen, og den så da også ud til at byde turen.

Alle havde på første runde en lyserød optimistballon med, som så blev sluppet løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php