Thurøløbet 2011 en succes

15. oktober 2011(Foto: mitsvendborg.dk)

 

506 børn og voksne deltog

 

AF STEEN AHONEN

Det var nogle meget glade arrangører, der i år kunne konstatere, at Thurøløbet blev afviklet perfekt. – Det forløb bare, som vi havde drømt om, siger medarrangør Frederik Lassen. Det hele klappede, som det skulle, og tilslutningen fejlede ikke noget. 297 voksne deltog og der var 209 børn med i løbet. Det kunne ikke blive bedre.

Alligevel prøver vi med elektronisk tidtagning næste år. Her bliver deltagerne udstyret med en chip, der så registrer den nøjagtige tid, når de krydser målstregen.


Et løb for alle

Der var ruter for alle kondital. Den korte var på 3,8 kilometer, mens den lange rute var på syv kilometer. Nogle havde deres barnevogn med og signalerede en rigtig hyggetur, mens andre kæmpede for at komme først over målstregen. De flotte ruter langs vandet gør Thurøløbet til en naturoplevelse, der trækker deltagere langvejs fra. Der var næsten lige så mange som sidste trods et noget blandet vejr.


Årets vindere

Vinderne på den korte rute blev: Drenge 0-12 år: Jakob Kajhøj. Piger 0-12 år: Nikoline Liv Frydenborg. Drenge 13-17 år: Mathias Koldby. Piger 13-17 år: Rosa Duedal. Mænd over 18 år: Jesper Skov. Kvinder over 18 år: Rikke B. Larsen.

Den lange rute havde følgende vindere: Drenge 0-12 år: Kasper Pedersen. Piger 0-12 år: Katrine Ørnfeldt Holm. Drenge: 13-17 år: Thomas Olsen. Piger: 13-17 år: Freja. Mænd over 18 år: Henrik Pedersen. Kvinder over 18 år: Signe J. Toft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php