En weekend fuld af natur og drama på Naturama

13. oktober 2011

www.naturama.dk

Naturama summer af aktiviteter i hele efterårsferien. Den første weekend er der både teater og koncert med naturen som tema.

 

Børneteater om verdens mindste hval
Naturama lægger ud med den skønne teaterforestilling ”Frigg Amanda” fra Hugga Bugga Teatret lørdag d. 15. oktober kl. 14. Det er en forestilling for hele familien om det legesyge marsvin Frigg Amanda, der bor på Fjord&Bælt. Hun keder sig og drømmer om livet i det store åbne hav. Mon det lykkedes at stikke af og opleve verden? I hovedrollerne ses skuespillerne Rikke Højbusk og Mads Lisby. Før og efter forestillingen vil Fjord&Bælts formidler fortælle om marsvinet.

 

Eventyrlig familiekoncert
Søndag d. 16. oktober kl. 14 er der familiekoncert med Stine Michel. Børn og voksne kan opleve den eventyrlige fortælling om Ida, der skal redde den gamle Ønskeeg fra skovdøden. Med magiske remser og fantasifulde sange skal børnene hjælpe Ida på rejsen, hvor hun møder Kyssesyge Sylvia og Kællingetjørnen. Stine Michel rører helt nye ingredienser i den klassiske fortælling ved at tilsætte tolv fantasifulde sange, fulde af farver og billeder. Musikken er bygget op af rytmer og finurlige linjer, der giver publikum lyst til at smage på dem. Stine Michel har givet utallige koncerter for børn og er bl.a. kendt for cd’en ”Mosekonen brygger”.

 

Skattejagt i mørket
Alle feriedagene byder på forskellige aktiviteter. Både små og store kan prøve de sjove og udfordrende aktiviteter på Ranger-udstillingen og blive Naturama Ranger. Hver dag er der rundvisninger i børnehøjde, ligesom Simon Høegmark fortæller historien om moskusoksen Melvin og dens rejse tilbage til flokken. Vi gentager succesen med aftenåbent og inviterer til gode historier og skattejagt i mørket med tre gange Nat på museet. Dagsprogrammet kan ses på 
www.naturama.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php