Musik og eventyr i Borgerforeningen

17. oktober 2011

Borgerforeningen præsenterer:
Lørdag d. 22. oktober kl. 15.00:
Musik og Eventyr med Ghita Nørby, Michela Petri, Svend Skipper og Lars Hannibal – Billetpris kr. 225,- inkl. gebyr –  siddepladser – dørene åbner ½ time før koncertstart. Arr.: Borgerforeningen og Svendborg Teaterforening.

 

Den verdensberømte blokfløjte virtuos Michala Petri og kongelige skuespiller Ghita Nørby har med musikerne Lars Hannibal og Svend Skipper- sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning, en forestilling fyldt med glæde, hvor tekst og musik veksler harmonisk.

 

Forestillingen “Musik & Eventyr” er blevet opført ved en række workshops i foråret 2007 bl.a. i Birkerød og Flensborg- og har nu fundet sin endelige form. I ti scenebilleder veksler tekst og musik i et smukt forløb. “Musik & Eventyr” er en forestilling, der bruger ord og toner til at fortælle om livets mystik og enkelthed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen! Et menneske, som bliver til fire mennesker.

 

Ghita Nørbys myndige nærvær, melodiske fraseringer af teksten, super udtale og følthed, som aldrig kammer over i det sentimentale, er naturligvis eksemplarisk. Klogt, vidende og nuanceret. Og så kan hun skrue op og ned for varmen med sin smukke stemme med maksimal effekt i en tekst, som er afhængig af det. I sin nøje indstudering af den enkle historie behersker Ghita Nørby hele registret og alle rollerne.

 

Onsdag d. 26. oktober kl. 16.00: Spil dansk dag m/ Margrethe & Ole Heyde + Rasmus Lyberth & Chr. Søgaard med H. C. Andersen Ensemblet – Billetpris kr.100,- inkl. gebyr –  siddepladser – dørene åbner ½ time før koncertstart. Arr.: Borgerforeningen.

 

”Syng  & spil dansk – på fynsk og grønlandsk”

Program for 1.ste afdeling:

Margrethe & Ole Heyde med strygekvartetten H.C. Andersen Ensemblet – fortælling og viser og sange med tekst af Piet Hein og H.C. Andersen – en del fællessange indgår i programmet:

PAUSE

Program for 2.den afdeling:

Rasmus Lyberth og Christian Søgaard samt strygekvartetten H.C. Andersen Ensemblet

Rasmus Lyberth med egne sange og verdensmusik i nye arrangementer med strygere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php