Musikalsk topmøde i efterårsferien

18. oktober 2011


Rapper Al Agami samt guitarist og sanger Makadem fra Kenya sætter gang i Giant Steps’ musikbutik torsdag aften d. 20. oktober. 

www.giantsteps.dk

 

Giant Steps inviterer til rap og reggae med jazzede undertoner

 

To powerfulde afrikanske artister, Kenyas stjerneguitarist og sanger Makadem samt den herboende Mr. Rap Al Agami, kaster torsdag d. 20. oktober kl. 20 glans over det mørke sydfynske efterår med et rytmebombarderende topmøde. I en farverig cocktail af highlife, reggae og etnojazz sender makkerparret varme hilsner fra det store kontinent og tager publikum med ud over stepperne. En sand  musikalsk uptempo-tur fuld af fortællinger og suveræne raptekster.

 

Makadem er specialist i Benga, den mest karakteristiske lyd udviklet gennem Kenya´s storby-musik de sidste 70 år, og så har sangeren humor og udstråler et formidabelt nærvær. Sidste år mødte han Al Agami til festival i Zanzibar, og der opstod straks kærlighed til hinandens musik. Det er efterfølgende blevet til flere fælleskoncerter rundt omkring i verden, og nu kommer Makadem + hans fantastiske 7-mand store band på turné i Danmark. I dette sprudlende selskab finder man desuden den danske jazzhelt Ben Besiakov, der som altid strøer om sig med guldkorn.  Her i fornemt samspil med sin kenyanske klaverkollega Shadrack Makau.

 

Derudover består bandet af John Mutombo: guitar, Yulieskyno: trompet, Chao Otieno: bas og Mathew Matix: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php