Aktiviteter på Forsorgsmuseet i efterårsferien

17. oktober 2011


Oplev magien fra H.C. Andersens eventyr Den lille pige med svovlstikkerne og Fyrtøjet, når de opføres på et ægte, gammelt, dansk dukketeater fra 1910.

 

Fattiggården i børnehøjde
Tirsdag d. 18.10. – fredag d. 21.10. kl. 10.30 og 12.00

Gå en tur rundt på Fattiggården med en af Museets omvisere. Hør om, hvem der boede her og hvorfor. Se, hvor de fattige sov og spiste, og få lov at se, hvor man kom hen, hvis man havde lavet ballade. På turen rundt vil du se ting fra Fattiggårdens gemmer, som du får lov at holde, røre eller måske endda lugte til – hvis du altså tør! Tag gerne din mor og far med.


Dukketeater fra gamle dage

Tirsdag d. 18.10. og onsdag d. 19.10. kl. 11.00 og 13.00

Oplev magien fra H.C. Andersens eventyr Den lille pige med svovlstikkerne og Fyrtøjet, når de opføres på eet ægte, gammelt, dansk dukketeater fra 1910.
Tidligere var det almindeligt at bygge dukketeatre, udskære dekorationer og figurer i pap og ikke mindst at spille et af de mange spændende teaterstykker. Enhver, der kan lide at få fortalt en god historie, bliver betaget af forestillingerne. Medbring gerne en teaterkikkert – det gør de over 100 år gamle figurer og dekorationer endnu mere livagtige og magiske.

Kul, kridt og Carlsen
Torsdag d. 20.10. og fredag d. 21.10. kl. 11.00 og 13.00

Forsorgsmuseet gentager sidste års succes, hvor børn kan høre historien om maleren H.P. Carlsen, som sad i 55 år på Odense Arbejdsanstalt. Han malede en skov af billeder, selvom han kun havde adgang til kul og kridt. Se hans billeder og hør historien om hans liv og prøv selv kræfter med at male med kul og kridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php