Stort internationalt musiknavn gæster Borgerforeningen

24. oktober 2011


Borgerforeningen får eksklusivt besøg af amerikanske Richmond Fontaine.

 

Borgerforeningen præsenterer:
Richmond Fontaine (US) + Dolorean (solo akustisk support) Søndag d. 30. oktober 2011, Kl. kl. 20.00 – Guldsalen

 

Søndag d. 30. oktober får Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg besøg af den amerikanske gruppe Richmond Fontaine. Det er højst usædvanligt og nærmest uden fortilfælde, at en mindre provinsby kan præsentere et så spændende internationalt musiknavn med en af de bedste nyere amerikanske forfattere som sanger og sangskriver.  

Svendborg får et eksklusivt besøg af et af tidens bedste og mest banebrydende amerikanske orkestre. Politikens Kim Skotte skrev: “Er målestokken americana giver Richmond Fontaine baghjul til både Bruce Springsteen og Ryan Adams”. Richmond Fontaine har base i Portland, Oregon og har gennem de seneste år været blandt den internationale rockpresses absolutte favoritter. For et par år siden udråbte det prestigefyldte engelske magasin ”Uncut” Richmond Fontaine til: ” Uncut’s favourite Band in the World right Now”. Deres nye plade  “The High Country” fik 5 stjerner i det nyeste nummer af Gaffa.


Richmond Fontaine’s sangskriver, Willy Vlautin er desuden en anerkendt forfatter, der har udgivet 3 romaner. Han er blevet sammenlignet med Bukowski og Hemingway – og hans debutroman “The Motel Life” er ved at blive filmatiseret I Hollywood af Polsky brødrene med Dakota Fanning, Stephen Dorff og Kris Kristofferson i hovedrollerne. Den har premiere til næste år.

 

Richmond Fontaine’s nye plade “The High Country” er et konceptalbum med gennemgående personer og brudstykker af dialog. Handlingen udspiller sig i et landligt skovhugger miljø i Oregon og er en gotisk, dødsdømt kærlighedshistorie mellem en mekaniker og en kvindelig reservedelsekspedient, der beskriver miljøet, dets intriger og myter, så man nærmest kan dufte regnen på træstammerne. Uncut skriver i sit oktober nummer: ” a bleak musical fable as disquieting as it is utterly compelling, as it races to its bloody conclusion.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php