Foredrag: Danmarks Ekspeditionen på Naturama

27. oktober 2011


John Andersen fotograferet foran stort isbjerg.

www.naturama.dk
 


Mød polarforsker, forfatter og eventyrer John Andersen

Torsdag d. 3. november kl. 19-21 på Naturama

Danmarks Ekspeditionen 1906-08 var den mest omfattende videnskabelige ekspedition, som nogensinde er gennemført i dansk regi. I efteråret 1907 omkom Mylius-Erichsen, kartograf Niels Peter Høeg Hagen og præst Jørgen Brønlund under en slæderejse. Hvorfor nåede de tre mænd ikke frem til hovedbasen i Danmarks Havn?

 

John Andersen har rejst i deres fodspor og fortæller her om ekspeditionen og sine kajakeventyr, hvor han har mærket den storslåede natur på egen krop. Bl.a. høj søgang med drivis og stærk tidevandsstrøm. John Andersen er forfatter til adskillige bøger, senest bogen ”Rundt om Grønland”. Gå ikke glip af et foredrag om spændende natur, vilde dyr, små bygder og fantastiske islandskaber i store mængder fra en eminent fortæller.

 

Billetsalg

Billetter koster 60 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Billetter kan købes i billetsalget eller reserveres på telefon 6221 0650. Foredragene afholdes i Store Sal, hvor fotoudstillingen ARKTIS: En verden af krystal også kan opleves.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php