Jazz og verdensmusik i skøn forening

31. oktober 2011

Den herboende togolesiske guitarist Alain Apaloo gæster Giant Steps på spillestedet Arne B med sit store verdensmusik-orkester torsdag d. 3. november kl. 20.
www.giantsteps.dk

Det gynger og sitrer, når den mesterlige herboende vestafrikanske guitarist Alain Apaloo går på scenen med hans 7-mand store band.

 

At den herboende togolesiske Alain Apaloo er en eminent musiker på den danske blues- jazz- og verdensmusikscene har mange i de senere år kunnet konstatere. Han har nemlig medvirket i en række interessante konstellationer og været nærmest fast inventar på bluesbaren Mojo i København. Men få nu oplevet ham live mens han er her, for verden står åben for det vestafrikanske multitalent. Det er Giant Steps der kommer med denne opfordring, inden guitaristen  og sangeren Apaloo gæster musikforeningen torsdag d. 3. november kl. 20. Han kan nemlig hurtigt søge andre græsgange. Blandt andet har Alain Apaloo indledt et samarbejde med den anerkendte amerikanske guitarist Kurt Rosenwinkel, som også gæsteoptræder på orkesterlederens seneste og meget roste album Flood Gate.

 

Apaloo brillerer på sin guitar med egne iderige kompositioner, der tager udgangspunkt i afropop og jazz – og i tæt samspil med markante jazz- og worldmusikere hentet fra vore egne breddegrader åbner han de musikalske grænser på vid gab. Det gnistrer af spilleglæde, når det 7-mand store band som en vidunderlig organisk medrivende og livsbekræftende enhed gynger af sted med afrikanske grooves, sjove harmonier og helt naturlige og sangbare melodier.

 

Bandets øvrige musikere er Gorm Büllow: keyboards, Simon Spang-Hanssen: sax,

Mariane Bitran: fløjte, Morten Ankarfeldt: bas, Rasmus Lund: trommer og Ayi Solomon: percussion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php