Er du til fuld power på en spinningcykel?

31. oktober 2011

www.danskfitness.dk 

Er du til fuld power på en spinningcykel?

Så har du nu chancen for at blive blæst igennem og få sveden til at drive af kroppen.

Danske Fitness i Vestergade i Svendborg stater et nyt power-spinningshold. Hver fredag fra kl. 16.00 til 17.30 vil de to instruktører Thomas Findt og Jan Olsen på skift sørger for, at pulsen bliver banket helt i top..

– Det bliver en form for hometræning som kendes af mange cykelryttere. Blot med den forskel, at det i stedet for en racercykel, der normalt bruges, så er det en spinningcykel der bruges, fortæller Lars Christoffersen, indehaver af Dansk Fitness i Svendborg.

Selve træningen bliver tilrettelagt, så der startes ud i et jævnt niveau, hvorefter der henover vinteren vil blive lagt mere power på træningen med en højere intensitet med længere og længere intervaller. Især i starten vil de to instruktører, der begge har mange års erfaring som cykelryttere, lægge vægt på en del ”tung træning”, d.v.s. styrketræning på cykel samt teknik. Senere vil der også komme en del aerob træning. Ligesom der vil blive orienteret om væske, kost og hvordan den hårde træning kan påvirke kroppen.

Som en anden nyhed – åbner centret på alle hverdage allerede kl. 06.00 om morgenen, så de morgenfriske kan starte dagen med en omgang motion. Ligeledes er der også startet en nyt cykelhold om morgenen. Det bliver familiecykling fra kl. 06.45 og 45 minutter hver torsdag morgen.

 

– Vi håber, at både vores mange nuværende medlemmer og forhåbentlig mange nye medlemmer vil tage positivt mod vores nye tiltag. Vi ved jo af erfaring, at mange mennesker vælger at starte træning indendørs, nu hvor efteråret har vist sig, siger Lars Christoffersen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php