TØSINGEN ude med vinternummer

31. oktober 2011

Tåsinge-lokalbladet TØSINGEN er nu ude med vinterudgivelsen. Det er dermed det sidste blad som i år kommer i alle postkasser på øen. Næste udgivelse er til februar 2012.

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

De fire udgivelser, der har været af bladet på Tåsinge i år, betegnes som en succes af såvel udgiveren Svendborg Skilte & Reklame Aps. mitsvendborg.dk – lokalredaktionen, samt af lokalbefolkningen på øen. 

TØSINGEN så dagens lys første gang i marts i år, og har siden været udgivet i juni, september og nu til november. Ret hurtigt tog tøsingerne bladet til sig, og mitsvendborg.dk – lokalredaktionen har fået mange positive tilkendegivelser undervejs – tak for det.

I det nye nummer af TØSINGEN kan man denne gang blandt andet læse om et nyt netværk af lokale ildsjæle, som vil sætte Tåsinge mere på danmarkskortet. Der vil også være et portræt af Mai-Britt Schultz og Kragekær Kunstskole, samt om deltagerrekorden til årets Senior OL på Tåsinge plejecenter. Og så har TØSINGEN været til Horrornights på Valdemars Slot, hvor man kan opleve gruopvækkende billeder indeni bladet.

Alle historier fra TØSINGEN vil være at læse her på mitsvendborg.dk i de kommende dage.

Download TØSINGEN her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php