Drikkevandet helt i top i Svendborg

30. november 2011

Svendborg Kommunes vandværker sørger for godt drikkevand til borgerne


Det årlige tilsyn med vandværkerne i Svendborg Kommune er netop overstået. Og som altid er alt i skønneste orden.

– Det er en fornøjelse at opleve, at vandværkerne bliver drevet med så stor omhu. Der er pænt og rent, når jeg kommer ud, og det tekniske udstyr er bare i orden, siger Hans Peter Birk Hansen, som fører tilsyn med vandværkerne i Svendborg Kommune.

– Langt de fleste vandværker bliver drevet af frivillige bestyrelser, der udfører et stort – og ofte ulønnet – arbejde. Deres store indsats sikrer rent drikkevand leveret ved døren til de fleste borgere i Svendborg Kommune. Det vidner om et stort engagement, slutter han.

Der er i alt femten almene vandværker i Svendborg Kommune. De fjorten er private andelsselskaber eller IS’er. Det sidste er Svendborg Vand og Affald, der er et kommunalt ejet aktieselskab. Svendborg Kommune fører tilsyn med dem alle. Vandværkerne bliver besøgt en gang om året, mens vandkvaliteten bliver undersøgt løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php