Rapkæftet rocktrio på RASMUS

30. november 2011


SHAKE er rock ‘n roll – uden så mange dikkedarer! 

(Foto: mitsvendborg.dk)

Rock ’n roll aften lige i kernen af nattepulsen i Svendborg

 

Lørdag den 3. december skyder værtshuset RASMUS for alvor julen i gang, når rock-trioen SHAKE indtager det lille værtshus ved jernbanen. Og der bliver knald på, garantere såvel restauratøren som bandet selv. SHAKE har nemlig ry for at give publikum en på opleveren i både lyd og billede.

Med en rytmegruppe så tight som et par jeans i 1975, og en håndfuld rapkæftede guitar-riff som kasteskyts, kan du opleve den tætbarberede rock-trio ekspedere dig direkte ind i en verden af boogie, blues og real rock ´n roll. 

Fra ”the early years” med Elvis Presley, Little Richard og Bill Hayley over 60érne og 70érnes Creedence Clearwater, ZZ Top og Thin Lizzy, til 80érne og 90érnes U2, Georgia Satellites og Bryan Adams, bevæger bandet sig gennem rockhistorien over de sidste 50 år.

 

Koncerten med SHAKE starter kl.22:30, og der er fri entre’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php