Ollerup Efterskole succesen med musikforestillinger

29. november 2011


Folk-gruppen Morild fra Jelling spiller onsdag på Ollerup Efterskole.

Efter 6 fantastiske og udsolgte musikteaterforestillinger, hvor efterskolens elever præsterede en ganske fantastisk forestilling, fortsætter Ollerup Efterskole med at præsentere musik af allerhøjeste karat.

Onsdag den 30. november kl. 19.30 præsenterer Ollerup Efterskole det fine ensemble, Morild i skolens sal, kaldet Ouverturen. Morild begynder bandets efterårsturne netop denne aften – på Ollerup Efterskole.

Morild er lyrisk jazzet folkemusik af den allerbedste kaliber. Morild kan tryllebinde et publikum med kombinationen af gamle danske sange i nyfortolkning og nye selvkomponerede numre, spillet talentfuldt, nyskabende og samtidig rutineret. Det er lyrisk, smukt og spændende. Morilds musik er som en dansk sommernat, fuld af flirt, fortryllelse og drama. Det er sange om tro, håb og kærlighed. Men også om svigt og død , fortsætter Jesper Vognsgaard. Vi har haft besøg af dette fine ensemble før og ved derfor, at der venter publikum noget ganske særligt. Bandet er kendt for at præsentere musikken med den allerbedste lyd – og medbringer til lejligheden et stort lydanlæg og egen lydmand, Leo Thygesen, der fungerer som en integreret del af musikken.

Bandets besætning består af de søstre Anne Dueholm (saxofon og sang) og Christine Dueholm (trommer) samt yderligere to særdeles rutinerede musikere: Perry Stenbäck (prisvindende guitar fra bl.a. Allan Olsen, Sebastian, Erann DD m.fl.) og Jonas Berg (Keys/loops fra bl.a. Caroline Henderson og Josefine Kronholm)

Entre: 100 kr./studerende: 50 kr.

Folk-gruppen Morild fra Jelling drager efterfølgend til Kina. Her skal de spille på Nanning Folk Arts Festival – en lille festival for ca. 300.000 publikummer.
Og til foråret skal Morild igen ud at rejse. Bl.a. til Malaysia, Singapore og Hongkong.

Orkestret er igang med at samle materiale til deres næste CD.

– Den har jo lidt at leve op til, da begge de tidligere plader jo var nominerede til Danish Music Awards, siger den svenske guitarist Perry Stenbäck


Dansk folk

Morild spiller god dansk folkmusic. Bandet består af Anne Dueholm, sanger og sax, Christine Dueholm, trommer, Thomas Dons Finsrud, piano, Perry Stenbäck, guitar, og Leo Thygesen, lydmand. Når bandet kommer hjem fra Kina drager de på en tre måneders turne til gymnasier, højskoler og efterskoler i hele landet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php