Josefine Ottesen som årets taler ved Adventsmøde i Ollerup

28. november 2011


Forfatter Josefine Ottesen bliver årets taler ved Adventsmødet på Ollerup Efterskole.

Adventsmøde i Ollerup, torsdag den 1. december kl. 19.30.

Årets taler ved det traditionsrige adventsmøde torsdag den 1. december kl. 19.30 bliver Josefine Ottesen.
– Vi er meget glade for, at Josefine har takket ja til at være årets taler, fortæller forstander på Ollerup Efterskole Jesper Vognsgaard. Efterskolens elever har allerede mødt Josefine Ottesen med band i en helt forrygende fortælling, hendes egen Fjeren og Rosen.

Adventsmødet er en årlig tilbagevendende begivenhed, som er arrangeret i fællesskab mellem Ollerup Efterskole, Ollerup Gymnastikhøjskole og Ollerup Menighedsråd. Det plejer at være et tilløbsstykke, hvor den store spisesal bliver fyldt til bristepunktet. På programmet står, ud over adventstalen, også premiere for Ollerup Efterskoles store og imponerende fælleskor – årgang 2011/12. Det er selvsagt spændende, at skulle optræde for første gang og lægge kimen til de kommende ca. 14 store kirkekoncerter, fortsætter Jesper Vognsgaard.

Aftenen byder endvidere på en række fællessange, et stort kaffebord og ikke mindst et smukt Luciaoptrin med mange piger fra efter- og højskolen. Spisesalens flotte opbygning med trapper og balkon er nærmest en perfekt ramme om det store Lucia optrin. Der er sædvanligvis ikke et øje tørt når aftenen slutter. Det anbefales at man kommer i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php