Mads Graves fortsat chef for Udvikling Fyn A/S

22. december 2011

 


Posten som direktør for Udvikling Fyn vil også fremover være besat af 39-årige Mads Graves Larsen, som blev konstitueret i stillingen 18. maj i år.
 

– Mads er den rette i jobbet. Vi har haft en grundig evaluering af det arbejde, han har præsteret foreløbigt, og i kredsen af kommuner er vi enige om, at Mads kan løfte opgaven også fremover, siger stadsdirektør i Odense, Jørgen Clausen, som er formand for styregruppen bag etableringen af Udvikling Fyn.

– Han er god til at kommunikere og meget optaget af at nå resultater. Begge dele er nødvendige både i en fusionsproces og fremover, hvor der skal indfries en række meget konkrete mål, som kommunerne og bestyrelsen har sat for Udvikling Fyn, tilføjer Jørgen Clausen.

Også bestyrelsesformanden for Udvikling Fyn, erhvervsmanden C.C. Nielsen, er tilfreds med valget.
– Mads har evnerne, entusiasmen og netværket til at gøre Udvikling Fyn til en succes, siger C.C. Nielsen, som betragter Mads Graves Larsens alsidige baggrund som et aktiv.
- Han har været ansat både i det private erhvervsliv og i den offentlige sektor, så han kender begge de verdener, som Udvikling Fyn skal arbejde i, siger C.C. Nielsen.

Direktør i Udvikling Fyn, Mads Graves Larsen, er tilfreds med løsningen.
- Det er en stor udfordring at samle kræfterne på erhvervs- og turismeområdet på Fyn. Det er jo en frivillig mini-kommunalreform. Der er sket meget det seneste år i forhold til strategi og organisation, og det har været meget spændende, siger den 39-årige direktør og peger på, at indsatsen skal drejes lidt i det nye år.
- Sammen med den nye bestyrelse vil vi have et skarpt fokus på konkrete resultater, som vi håber, alle på Fyn vil bakke op om og være med til at formidle. Herunder ikke mindst de fynske medier, siger Mads Graves Larsen.

 

Bredt C.V.
Mads Graves Larsen begyndte i shippingbranchen hos A.P. Møller efter studentereksamen fra Mulernes Legatskole. Herefter fulgte jura-studier, forskellige job i forsikringsbranchen og i et lille vicevært- og rengøringsfirma, inden han i 2002 blev journalist fra Syddansk Universitet, hvor han også tog en mastergrad i ledelse i 2010.

Fra 1996 arbejdede han på TV2 i Odense, inden han i 2000 blev ansat på Fyens Stiftstidende, hvor han blandt andet arbejdede som reporter på Nyborg-, Odense- og samfundsredaktionen.

Han nåede også at være nyhedschef på Radio 3 og fyens.dk, inden han i efteråret 2006 tiltrådte stillingen som kommunikationschef i Odense Kommune.
Tre år senere, i oktober 2009, blev han udnævnt til vækstchef i Udvikling Odense, hvor han sammen med den øvrige organisation har været med til at skabe rammerne for den nye Udvikling Fyn-konstruktion, som formelt træder i kraft 1. januar 2012.

39-årige Mads Graves Larsen er gift, har tre døtre og bor i Odense.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php