Parker for 183 kroner om måneden i Voldgade

24. december 2011

Fra den 2. januar 2012 kan borgerne og virksomheder i området omkring Voldgade købe et parkeringskort, som giver mulighed for at parkere ubegrænset på offentlige parkeringspladser med totimers parkering i området i Svendborg bymidte og på den store parkeringsplads i Voldgade.

 

– Borgere og virksomheder i området har længe efterspurgt muligheden, fortæller trafiksikkerhedsmedarbejder Jan Brinkler fra Miljø og Teknik i Svendborg Kommune.

– Virksomheder og ansatte disse steder får dog kun lov til at benytte den stor parkeringsplads i Voldgade, fortsætter Jan Brinkler

 

Prisen for et kort, der gælder i én måned, bliver 300 kr., et kvartal kommer til at koste 750 kroner, og et halvt år kommer til at koste 1100 kroner. Det bliver dog også muligt for borgere at købe et kort, som kun gælder på parkeringspladser med totimers parkering. Dette kort kommer til at koste 100 kr. for en måned, 250 kr. for et kvartal og 400 kr. for et halvt år.

 

Parkeringskortet kan købes i Borgerservice fra den 2. januar 2012 og kommer til at gælde for den bil og ejer/bruger det bliver udstedt til. Det vil selvfølgeligt være et krav, at det kan dokumenteres, at ansøgeren enten arbejder eller bor i bymidten.

 

Afgrænsningen af bymidten er arealet indenfor: Dronningemaen – Viebæltet – Vestergade – Valdemarsgade – Jernbanegade – Kloster Plads – Toldbodvej – Dronningemaen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php