En hyldelst til guitaren i et ungt miljø

26. januar 2012

Poul Halberg og hans Powertrio spiller på Ollerup Efterskole – onsdag den 1. februar kl. 19.30.

Ollerup Efterskole indbyder nu til en storslået rockkoncert med en af landets bedste guitarister, Poul Halberg og hans powertrio. Ensemblet, der blev dannet i 2004 spiller triomusik af allerbedste rock-karakter. Det musikalske udtryk er stort og ligger i naturlig forlængelse af både Jimi Hendrix og Cream/Clapton.
– Poul Halberg er måske den guitarist i Danmark, der kommer tættest på disse legendariske guitarister, siger forstander Jesper Vognsgaard.

Poul Halberg er en kendt og særdeles værdsat guitarist gennem mere end 25 år. Han har komponeret over 200 sange til dansk pop og rockmusik gennem alle årene. Han har således komponeret størstedelen af sangene til Halberg/Larsen og Ray-Dee Ohh og skrevet meget til bl.a. Lis Sørensen. Også som producer og sideman er han meget anerkendt. Han har arbejdet for bl.a. Bdr. Olsen, Lis Sørensen, Andrew Strong, Maggie Reilly, Bo Stief, Moonjam, Hanne Boel og mange, mange flere.

Med i bandet har Poul Halberg to af de mest rutinerede musikere overhovedet i kongeriget.

Jan Sivertsen, der spiller trommer, er en sand veteran i dansk pop og rock. Han har spillet et utal af orkester som f.eks. Lis Sørensen, Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Ray-Dee Ohh, Sebastian. Jan Sivertsen har spillet med Poul Halberg i mange, mange år – så samspillet bliver ikke bedre.

Bassisten, Jette Schandorf er ligeledes en musiker med mange albums og koncerter på samvittigheden. Den fremragende bassist, med den unikke feeling, er kendt fra f.eks. Halberg/Larsen, News, Anne Linnet og Blast. Hertil kommer at hun har indspillet med bl.a. Andrew Strong, Maggie Reilly og Souvenirs.

– Jo, vi glæder meget og ser frem til en koncert med et band der mestret det intime og meget tætte samspil, slutter en forventningsfuld forstander.

Entre: Entre: 100 kr./studerende: 50 kr.

Man kan købe billetter på skolens hjemmeside: www.ollemus.dk eller ringe til skolens kontor på 6224 2419.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php