Foredrag: I begyndelsen var Afrika..

27. januar 2012

www.naturama.dk

Foredrag med Afrika-eksperten Søren Rasmussen

Grundlæggeren af rejsebureauet Albatros Travel gæster Naturama torsdag d. 2. februar kl. 19-21. Her fortæller Søren Rasmussen om dyr, planter, Masai-folket og evolutionens mange aspekter med relation til Afrika.

 

Foredraget tager udgangspunkt i bogen ”I begyndelsen var Afrika”, som Søren Rasmussen udgav i april 2011. Titlen er på ingen måde en tilfældighed. I evolutionens sammenhæng er Afrika ifølge Søren Rasmussen stedet, hvor rigtig mange former for liv begyndte. Herunder mennesket. Søren er optaget af livets udvikling set gennem natur og mennesker i Afrika og hvad biologien kan sige eller ikke sige om situationen. Tag med på en interessant rejse blandt de mange former for liv, der udsprang i Afrika for millioner af år siden. Hør om dyr og planters fascinerende udvikling og naturens sammenhænge. Søren Rasmussen stiller også spørgsmålet om hvor grænsen går mellem tro og videnskab.

 

Afrika-ekspert

Søren Rasmussen er oprindelig uddannet folkeskolelærer. En brændende interesse for naturen og specielt Afrika førte ham ind i rejsebranchen, og i 1986 grundlagde han Albatros Travel. Sideløbende med bureauets opstart læste han biologi og geografi på universitetet og afsluttede med en Cand. scient-grad i biologi. Han har rejst mere end 100 gange i Afrika som rejseguide og har et indgående kendskab til Masai-folkets nomadekultur.

 

Billetpriser

Prisen er 75 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Rabat til klubmedlemmer. Billetter til foredraget sælges i Naturamas billetsalg tirsdag-søndag kl. 10-16. Billetter kan også reserveres på T 6221 0650.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php