Har du en korsanger i maven?

29. januar 2012

Har du en korsanger i maven?

– eller er du bare glad for at opleve kormusik, så er der mulighed for at opleve nogle af korene i Svendborg til KORTRÆF den 5. februar i Det Boglige Hus på Svendborg Gymnasium.

Denne søndag stiller et bredt udvalg af Svendborgs mange kor op og giver en prøve på deres kunnen. Overvejer du at synge i kor, er her en enestående mulighed for at ‘tjekke korene ud’ – de er alle interesserede i at optage nye medlemmer.

Alle genrer er repræsenteret: Moderne rytmisk, Herrekor, Gospel, Traditionel klassik der spænder lige fra Dansk sang til de store klassiske værker, så her er noget for enhver smag.

Der vil være lejlighed til at opleve, hvordan korene arbejder, idet publikum deltager i indstudering og opførelse af en 4-stemmig sang, under ledelse af Ida Kristensen, som til daglig underviser i musik på Svendborg Gymnasium, og er dirigent i Thurø sangkor.

Konferencier: Michael Schlamovitz

Det er tredje gang der er kortræf på Svendborg Gymnasium. Arrangementet er ved at etablere sig som en fast tilbagevendende begivenhed hvert andet år den første søndag i februar.

SyngSydfyn har overtaget arrangementet fra Svendborg Musikråd. SyngSydfyns primære opgave er at arrangere og gennemføre Sydfyns korfestival senere på foråret (og de kommende år), men ønsker også at være paraplyorganisation for aktiviteter af fælles interesse for vokalt interesserede mennesker på Sydfyn.

Bestyrelsen i SyngSydfyn består i dag af Poul Balslev, Erik H.A. Jakobsen, Stina Fernström og Michael Schlamovitz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php