Spørgsmål fra en borger

17. november 2007

Luftfoto af Frederiksøens

Et kig ind mellem de gamle industribygninger på Frederiksøen
Dette indlæg er baseret på nogle konkrete spørgsmål fra en borger til
Udviklingsselskabet Sydfyn A/S (UDSYN) omhandlende Frederiksøen.
Spørgeren bruger således bloggen som den direkte kommunikationsvej

til UDSYN.

Kære Christian Dan Jensen. Jeg følger med i udviklingen her på webloggen, og er især meget interesseret i hvad som omhandler temaerne for Frederiksøens fremtid. Der har været mange gode indslag her på webloggen, nogle måske mere realistiske end andre.

Jeg deltog i Åben Ø arrangementet og syntes at der var rigtig mange gode spørgsmål og ideer til Udviklingsselskabet Sydfyn A/S som kan bruges når disse investorer skal samle enderne i den sidste ende. Siden har jeg efter at have set det her på webloggen, været på biblioteket, og set de udstillede skitser fra Ø arrangementet. Jeg er meget forventningsfuld til hvad det færdige resultat ender ud i, og ser gerne øen både med boligformål, liberale erhverv og kulturelle seværdigheder i en spændende handlingsplan.Jeg har et par spørgsmål til ejerne af bygningerne, Udviklingsselskabet Sydfyn A/S og da jeg er af den opfattelse, at kommunikationen foregår her over webloggen (smart ide) så har jeg valgt at sende dig denne mail, og bede dig videresende mine spørgsmål til de rette personer.Spørgsmålene lyder:1 – Har man registreret hvor stor forureningen er på øen? og hvad det vil koste at rense den op?2 – Er der nedsat en arbejdsgruppe som koordinere alle disse forslag som kommer ind?3 – Hvad gør man for at skabe fokus på potentialerne på Frederiksøen for eventuelle investorer ud over webloggen? Har man en markedsføringsstrategi?

Med venlig hilsen

Bent P.L. – Svendborg

Her følger svar fra Steffen Larsen, UDSYN A/S

1 – Grundarealet på Frederiksøen tilhører Svendborg Havn, hvorfor en evt. oprensning ville skulle foretages af lodsejer. Vi er ikke bekendt med om der foreligger en egentlig miljørapport for arealer.

2 – Da lokalplanen for området er løbende endnu 4-5 år er der ikke i øjeblikket fastsat en arbejdsgruppe der skal bearbejde de mange forslag til øens anvendelse. Lidt længere i forløbet af øens udvikling vil vi forsøge at sammensætte en bred interessegruppe for dermed at sikre øens anvendelse til bredest gavn og glæde for byens borgere.

3 – Der er ikke endnu fastlagt en markedsføringsstrategi.

Mvh. / UDSYN – Steffen Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php