Svendborg henter millioner af kroner i fonde

24. marts 2012

Svendborg henter millioner af kroner i fonde

Der er penge i at søge fonde. Det er konklusionen i Svendborg Kommune. I 2011 hentede kommunen næsten 50 mio. kr. til en lang række forskellige projekter. Pengene kom fra fundraising. D.v.s. støtte fra fonde, organisationer og andre parter, der var parate til at yde et beløb til et konkret projekt i Svendborg Kommune.

Seniorkonsulent Martin Andersen, der arbejder med fundraising i Svendborg Kommune, er glad for det flotte resultat på 49.544.032 kr.

– Det viser med al tydelighed, at det sagtens kan svare sig, at bruge både tid og arbejdskraft på at sende ansøgninger til fonde og andre pengekasser. Men det handler også om, at de enkelte ansøgninger skal være gennemarbejdet. Samtidig skal vi som kommune også vise, at vi er en professionel samarbejdspartner. Og det er der heldigvis meget der tyder på er tilfældet, når jeg vurderer resultatet af kommunens mange ansøgninger i 2011, siger Martin Andersen. Rigtig mange medarbejdere i kommunens forskellige afdelinger står bag de 52 forskellige ansøgninger, der har bevilget penge til forskellige projekter i Svendborg Kommune. Dette indikerer at målsætningen om at øge bevidstheden omkring eksterne finansieringskilder går den rigtige vej.

Beløbene spænder vidt fra 10.000 kr. til indkøb af et maleri og til 22 mio. kr. til projektet om at binde havnen og bymidten sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php